+34 676 248 518 info@produccionsalmarge.com
Activitats
General / una primavera enoturistica
DSC_48165 de març: concert amb ressopó al Castell de Gimenelles
gimenelles-modificada2Gran èxit de l’obra de teatre “El Bon Lladre” a Gimenelles
images

Una primavera enoturística al Penedès

Un bon moment per preparar activitats enoturística amb arts escèniques
conciertos-bodegas-Chozas-Carrascal-2

Comença l’any i és un molt bon moment per plantejar properes accions que potenciïn les visites als cellers. La primavera comprèn tres mesos molt interessants per oferir activitats enoturístiques. Pugen les temperatures, els dies s’allarguen i la gent té ganes de sortir de casa.

Valor afegit
Podem introduir l’espectacle en viu al celler com un incentiu afegit a la visita, i a la vegada per reclamar l’atenció del client potencial. Ens diferenciarem de l’àmplia oferta que tenim al nostre voltant i donarem valor afegit a la nostra bodega. Els visitants no oblidaran una experiència que els faci emocionar.

Despertem la curiositat
El teatre, la música, la dansa o el circ no només serveixen per atraure un públic exigent que reclama novetats al sector enoturístic. També aconsegueixen despertar la curiositat del públic local que té ganes d’espectacles en viu sense haver de marxar del Penedès.

bruno_001bFem la millor tria
Produccions al Marge disposa d’un àmplia cartera amb companyies i artistes de primer nivell que ofereixen professionalitat, originalitat i qualitat en tots els seus espectacles. Des del jazz al miniteatre, de la dansa a la música electrònica, del circ a la poesia. Artistes de renom com Bruno Oro, Montse Germán o Joan Català són algunes de les propostes que oferim per aquesta joan_catalaprimavera.

Ens encarreguem de les gestions
Però això no és tot. A més de trobar l’espectacle més adient per a cada activitat enoturística, ens encarreguem de totes les gestions per dur-lo a terme. Només cal que ens expliqueu què necessiteu i nosaltres ens encarreguem de fer-ho realitat.