+34 676 248 518 info@produccionsalmarge.com
Activitats
General / bruno oro quartet estrena proper disc cava rovellats
cellersIncentius per l’enoturisme de Nadal
microteatre a mascomtalUna autèntica vetllada enocultural amb microteatre a Mas Comtal
Bruno Oro Quartet

Bruno Oro Quartet estrena el seu proper disc a Cava Rovellats

El Passat dissabte 15 de juliol Cava Rovellats ens va obrir les seves portes per descobrir-nos la faceta musical d’aquest conegut actor del Polònia i Minoria Absoluta.

Bruno Oro al teclatTeníem ganes de descobrir-lo com a músic, compositor i intèrpret i realment ens va sorprendre gratament. Bruno Oro es menja l’escenari en tots els seus registres. I així ens ho va demostrar en el concert que va oferir al jardí modernista de la cava centenària ubicada a Sant Martí Sarroca. Jazz, rock, funky, cançó italiana…. Un ampli ventall d’influències diferents que creen un estil propi únic. Acompanyat de tres músics excepcionals: David Soler a la guitarra, Antonio Torres a la bateria i Miki Santamaria al baix, l’arxiconegut imitador de l’Artur Mas, ens va deleitar amb el seu repertori nou del disc que està a punt de sortir.

caves rovellatsPoder portar a terme un concert d’aquesta magnitut en un espai tan singular com és Cava Rovellats ha estat tot un orgull per Produccions al Marge. I és que tant per la curiositat de conèixer un Bruno Oro músic com per descobrir alguns dels espais més fascinants de la cava, va fer que espectadors procedents de Barcelona, de Tarragona i del Penedès es trobessin en una nit d’estiu màgica i diferent. Bona música, bons vins i caves i bon ambient.