+34 676 248 518 info@produccionsalmarge.com
Activitats
General / autentica vetllada enocultural microteatre mas comtal
Bruno Oro QuartetBruno Oro Quartet estrena el seu proper disc a Cava Rovellats
bruno_001b15 de juliol: Bruno Oro Quartet en concert a Cava Rovellats
microteatre a mascomtal

Una autèntica vetllada enocultural amb microteatre a Mas Comtal

El passat dissabte 1 de juliol la bodega penedesenca ens va desvetllar els seus racons més singulars a través de tres emocionants obres de teatre de 15 minuts de durada.

microteatre-a-mas-comtalEn teníem moltes ganes i a la fi vam poder implementar el format microteatre en un espai enoturístic. Gràcies a la confiança que ens va fer Mas Comtal, una bodega puntera des de sempre en l’elaboració de vins i escumosos al Penedès, el públic va poder experimentar una vetllada enocultural del tot original.

 

Tres espais peculiars de la bodega, tres obres de teatre i tres grups d’espectadors… A través d’un format rotatiu els assistents, dividits en tres equips, van anar descobrint cada un dels espais del celler. Moments còmics, entranyables i fins i tot tràgics van desvetllar els racons més característics d’una bodega amb molt de ressò enoturístic. Les representacions teatrals, Notícies del futur, Homenatge i Happy Birthday, Jamie Love, totes tres guanyadores en el Festival Píndoles que es celebra anualment a Barcelona el mes de juny, van saber connectar amb un públic proper i empàtic.

microteatre-mas-comtal

Per acabar, la bodega va convidar a fer un tast amb alguns dels seus vins més representatius com són el Clàssic Penedès Mas Comtal Brut Gran Reserva, el vi blanc Petrea Chardonnay, el vi negre Antistiana Cabernet Franc i el seu característic Rosat de Llàgrima. En definitiva, uns vins excepcionals, que van maridar a la perfecció amb la qualitat de cada una de les peces teatrals.