+34 676 248 518 info@produccionsalmarge.com
Activitats
General / 5 marc musica ressopo castell gimenelles
marcel-casellas-trioMúsica tradicional catalana i cultura popular del vi en Petit Format
imagesUna primavera enoturística al Penedès
DSC_4816

5 de març: concert amb ressopó al Castell de Gimenelles

Marcel Casellas Trio, música d’arrel-fusió fresca i de prop

Un concert diferent que explica la gènesi de la música catalana

Marcel Casellas, músic de llarga trajectòria al nostre país i pedagog de la tradició i l’arrel catalana, presenta ara un espectacle d’aquells que fan vibrar: músiques i històries a l’entorn d’un context on les cançons pròpies i composicions de la formació es mesclen amb el repertori més tradicional de casa nostra. Tenora, clarinet, guitarra, contrabaix i veu, amb més sorpreses per descobrir, creen el clima propici per compartir històries i llegendes.
Marcel CasellasMarcel Casellas és una de les figures principals en el àmbit de la música d’arrel al nostre país, tant pel que fa a l’estudi i la preservació, com l’evolució i el tractament actual. Fundador i director durant deu anys de l’Aula de Música Tradicional de Catalunya, actualment és professor d’improvisació i arranjaments a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). Imparteix conferències i tallers arreu sobre la música tradicional i el seu tractament actual, i al costat de músics com Jaume Arnella, Jaume Ayats, Jordi Molina, Pau Riba, Marina Rossell, Joan Isaac entre molts altres ha recorregut el país amb treballs tant de pedagog com d’intèrpret i amb projectes tan interessants com diversos.

Un cop acabat el concert, la cuina de l’Hotel prepararà un petit ressopó acompanyat de cava Brut Nature Funàmbul de la bodega Entrevinyes.

gimenelles-modificada2L’Hotel del Castell de Gimenelles és un hotel rural familiar que està ubicat en un mas del segle XVIII, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya. El mas, aïllat i envoltat de camps i vinyes, està situat sobre un turonet, a prop del nucli de L’Hostal (Sant Jaume dels Domenys) amb magnífiques vistes de tota la comarca del Baix Penedès fins al mar com a teló de fons.

Diumenge 5 de març 
19:00h
Hotel del Castell de Gimenelles 

Barri de l’Hostal · 43713 Sant Jaume dels Domenys · Baix Penedès 

+ info Aquí

Fes les teves reserves
per correu electrònic a:
info@gimenelles.com

O compra les teves entrades online
sense comissions a:

entradium_negro_horizontal